Calendar 2023 – Ziua Mondială de luptă împotriva tuberculozei

Anul acesta, pe 17 septembrie când este marcată Ziua Mondială a Siguranței Pacientului, tema stabilită de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) este FOLOSIREA SIGURĂ A MEDICAMENTELOR.
În regiunea europeană, potrivit OMS, 50-70% din problemele cauzate de erori în administrarea medicamentelor pot fi prevenite prin abordări sistematice complexe a siguranței pacienților.
Volumul mare de muncă și lipsa cadrelor medicale, în regiunea europeană, contribuie la peste 20% din erorile de medicație.
Administrarea incorectă a medicamentelor este cauza a mai mult de jumatate din problemele prevenibile asociate asistenței medicale, potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății.
În fiecare an, începând cu anul 2019, în 17 septembrie este sărbătorită Ziua Mondială a Siguranței Pacientului, declarată de Organizația Mondială a Sănătății pentru a evidenția importanța siguranței pacienților, pentru a crește conștientizarea și implicarea publicului, sporirea înțelegerii globale și stimularea solidarității.

Material informativ pacienti

Material informativ personal medical

06.09.2022 În cadrul campaniei ,,Prețuim sănătatea”, echipa Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Braşov a fost marți, 6 septembrie 2022, la Dumbrăvița, unde cu ajutorul medicului de familie din localitate care a programat pacienții, am efectuat controale medicale respiratorii și cardiace gratuite.

Cu acest prilej, fiind în preajma începutului de an școlar, am achiziționat un număr de 25 ghiozdane echipate cu cele necesare, din donațiile angajaților Spitalului, pe care le-am împărțit copiilor aleși de conducerea școlii din localitate.

10.08.2022

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Braşov a reluat, începând cu luna august a.c., cu ajutorul unei Unități Medicale Mobile, Campania de promovare și îmbunătățire a sănătății în localități din județul Brașov intitulată ,,Prețuim Sănătatea”.

Miercuri, 10.08.2022, am fost la Tărlungeni, unde cu ajutorul medicului de familie din localitate care a programat pacienții, am efectuat controale medicale respiratorii și cardiace gratuite, în vederea îmbunătăţirii stării de sănătate a oamenilor proveniţi cu precădere din categoriile dezavantajate ale populaţiei din județul nostru.

22.01.2020
Activitățile de prevenție realizate în localitățile brașovene cu ajutorul unei Unități Medicale Mobile (UMM) susţin efortul de îmbunătăţire a stării de sănătate a populaţiei județului Braşov, cu precădere în ceea ce privește limitarea răspândirii infecţiei şi bolii tuberculoase, precum și prin controale medicale respiratorii și cardiologice gratuite, în vederea îmbunătăţirii stării de sănătate a oamenilor proveniţi din categoriile dezavantajate ale populaţiei.
În acest sens, cu ajutorul UMM vom continua Campania de promovare şi îmbunătățire a sănătăţii în comunităţile braşovene, începută în anul 2011, prin:
–examen clinic obiectiv general şi de specialitate: pneumologie și cardiologie
–investigaţii paraclinice de specialitate:
•explorarea funcţiei respiratorii – spirometrie
•măsurarea saturaţiei în oxigen – pulsoximetrie
•măsurarea nivelului glucozei în sânge – glicemie
•măsurarea tensiunii arteriale
•efectuarea și interpretarea electrocardiografiei (EKG)
La indicaţia medicilor, persoanele la risc înalt de boli respiratorii și cardiace vor fi transportate gratuit în Dispensarul TB Braşov în vederea unor investigaţii suplimentare.


Ca urmare, în domeniul prevenției, prin aceste campanii de consultații gratuite cu ajutorul Unității Medicale Mobile urmărim creșterea gradului de depistare a bolilor, cu precădere în rândul grupurilor vulnerabile şi dezavantajate și astfel, o rată crescută de succes terapeutic și îmbunătățirea stării de sănătate a populației.

 

13.12.2019

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Braşov în colaborare cu Asociaţia ,,Sfântul Ierarh Luca al Crimeei”, a organizat în data de 13 decembrie 2019, în Holbav, începând cu ora 10, o acţiune intitulată ,,Prețuim Sănătatea”, în cadrul căreia s-au efectuat 54 controale medicale respiratorii gratuite în vederea îmbunătăţirii stării de sănătate a oamenilor proveniţi din categoriile dezavantajate ale populaţiei.
Acestea au constat din:
-examen clinic obiectiv general şi de specialitate;
-investigaţii paraclinice de specialitate:
oexplorarea funcţiei respiratorii – spirometrie
omăsurarea saturaţiei în oxigen – pulsoximetrie
omăsurarea nivelului glucozei în sânge – glicemie
-măsurarea tensiunii arteriale.

 

19.11.2019

Pentru pacienții cu boli respiratorii care au și patologie cardiovasculară, pentru a beneficia de un tratament corect, la timp și complet prin serviciile furnizate de către Spital, am deschis Cabinetul de cardiologie din Ambulatoriu integrat.

Activitatea acestui cabinet este asigurată de un medic cardiolog și de o asistentă medicală și are în dotare, în principal, un electrocardiograf (EKG) și un ecocardiograf de înaltă performanță, cu fonduri de la Consiliul Județean Brașov, crescând astfel calitatea actului medical și reducând totodată costurile cu consulturile de specialitate din alte unități medicale.

 

Beneficiarii serviciilor de cardiologie sunt atât pacienții cărora li se recomandă de către medicul curant aceste servicii și care se programează pentru un consult de specialitate la Ambulatoriu integrat, cât și pacienții internați în regim de spitalizare de zi sau în regim de spitalizare continuă la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov.

Încheind contract cu Casa de Asigurări de Sănătate teritorială Brașov, serviciile de cardiologie sunt furnizate gratuit pentru asigurații cu bilet de trimitere de la medicul curant, precum și pentru pacienții internați în Spital.

 

26 martie 2019
Medicii de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie au marcat în stradă Ziua Mondială de Luptă Împotriva Tuberculozei

24 martie a fost declarată de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) drept ‚,Ziua Mondială de Luptă Împotriva Tuberculozei”, iar aceasta a fost marcată printr-o campanie de informare–educare–comunicare intitulată ,,Importanța comunicării în practica medicală”.

În prima parte a evenimentului au fost împărţite materiale informative populaţiei braşovene cu privire la depistarea şi tratamentul corect al tuberculozei (TB), o boală care se poate vindeca şi preveni, atunci când este diagnosticată la timp şi tratată adecvat. Conştientizarea comunităţilor în ceea ce priveşte TB poate ajuta pacienţii expuşi riscului să recunoască simptomele de TB şi să solicite asistenţă în timp util.

În a doua parte a evenimentului a avut loc o sesiune de lucrări științifice cu privire la importanța comunicării în practica medicală, în vederea obţinerii unei complianţe depline a pacienţilor la tratament, dialogul jucând un rol esențial în creșterea calității actului medical.
Au fost susținute lucrări cu privire la:
– Comunicarea în managementul cazului de tuberculoză;
– Comunicarea eficientă medic-pacient-medic sau cum să ne ușurăm munca;
– Mass-media, un partener la bine și, mai ales, la rău;
– Comunicarea veștilor proaste;
– Dileme etice, tuberculoza, comunicare–în contextul sănătății publice și a particularităților culturale.

 

13.12.2018

Investigația paraclinică efectuată cu ajutorul videofibrobronhoscopului este foarte importantă pentru bolnavii cu afecțiuni respiratorii, achiziționarea unui astfel de echipament medical performant putând ajuta pacienții pentru tratamentul pe care aceștia trebuie să îl urmeze. La fel de important este și aspectul siguranței pe care acest echipament medical îl conferă atât pentru personalul care efectuează această manevră, cât și pentru pacienți. Videofibrobronhoscopul face ca manevra de endoscopie să fie mai sigură, reducându-se riscul infecţiilor asociate asistenței medicale, iar biopsia şi brosajul efectuate prin intermediul acestei manevre se pot face în condiţii de siguranţă.

De asemenea, prin această manevră se pot înregistra pe suport electronic sau pe hârtie fotografică rezultatele sugestive ale investigaţiei care pot fi înmânate pacientului, fiindu-i utile la alte consultaţii de specialitate. Totodată, pacienţii pot participa prin vizionare directă la momentul manevrei, crescând astfel satisfacţia lor prin faptul că vor înţelege fiecare manevră explicată de către medic.

 

 

24.09.2018

Compartimentul de Îngrijiri Paliative însumează un număr de 9 paturi în regim de spitalizare continuă, distribuite după cum urmează: 2 saloane cu câte 3 paturi, 1 salon cu 2 paturi și un salon tip rezervă/izolator cu grup sanitar propriu cu 1 pat.
Spațiile în care se derulează activitățile sunt amenajate astfel încât să asigure atât un mediu de îngrijiri care să fie cât mai apropiat de mediul familial cât și confort pacienților și familiilor acestora, respectiv:
– fiecare salon are: paturi mobile, rabatabile electric, prevăzute cu laterale de protecție–anticădere și dotate cu suport pentru perfuzii, precum și saltea antiescară, noptiere cu masă rabatabilă, lampă de veghe și alarmă la fiecare pat, sursă de oxigen portabilă și paravane pentru asigurarea intimității;
– grupurile sanitare pentru pacienți sunt prevăzute cu sifon în pardoseală, wc-uri adaptate pentru nevoi speciale și wc mobil;
– aspiratoare de secreții, cadru de mers și fotolii rulante;
– spațiul de socializare este amenajat cu TV prin cablu și calculator cu internet, iar în cabinetul de consiliere, după caz, medicul, psihologul, asistentul social sau preotul pot oferi cele mai bune sfaturi pacienților și familiilor acestora.
Locația identificată pentru Compartimentul de Îngrijiri Paliative corespunde exigenţelor pe care le presupune acest tip de îngrijiri, întrucât incinta locației este delimitată de zonele din jur și astfel, este izolată faţă de perturbări externe (agitaţie, zgomot, vizite inoportune).

 

 

09 iulie 2018
Vineri 6 iulie orele 12.00, la Sala de Conferinţe a Colegiului Medicilor Braşov, s-a desfășurat Atelierul de lucru intitulat ,, Reabilitarea respiratorie în practica curentă a afecțiunilor respiratorii cronice”, cu următoarele teme:
Reabilitarea respiratorie – definiție, scop, indicații și contraindicații
Dr. Alina Croitoru, medic primar pneumologie, Asistent Universitar – Disciplina Pneumologie, UMF “Carol Davila”, București
Tipuri de programe de reabilitare respiratorie
Dr. Daniela Jipa, medic specialist pneumologie, Asistent Universitar – Disciplina Pneumologie, UMF “Carol Davila”, București
Evaluarea pacienților în vederea includerii în programul de reabilitare respiratorie
Dr. Alina Croitoru și Dr. Daniela Jipa
Componentele programului de reabilitare respiratorie
Antrenamentul la efort
Antrenamentul musculaturii respiratorii
Kinetoterapie respiratorie
Educație terapeutică
Cauze de noncomplianță la programele de reabilitare
Studii de caz
Dr. Alina Croitoru și Dr. Daniela Jipa

Înfiinţarea Compartimentelor de Recuperare medicală respiratorie cu un număr de 18 paturi în regim de spitalizare continuă, în cadrul fiecărei Secții de Pneumologie adulți (Secția de Pneumologie I adulți și Secția Clinică de Pneumologie II adulți) în cadrul structurii organizatorice a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Braşov urmăreşte diversificarea serviciilor medicale furnizate, care să facă faţă cerinţelor şi nevoilor populaţiei.
Reabilitarea pulmonară are scopul de a reduce simptomele, de a crește toleranța la efort și capacitatea de a efectua activităţile de zi cu zi, determinând creșterea calității vieții pacienților cu afecțiuni respiratorii cronice.
Programul nu înlocuieşte tratamentul medicamentos, ci îl ajută mai degrabă pe pacient să-şi gestioneze boala, care învaţă că nu trebuie să refuze activitatea pe motiv că rămâne fără aer, ci să-şi dozeze efortul şi în timp să-l crească, pentru a putea face faţă activităţilor de zi cu zi. 

 

 

20 aprilie 2018

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Braşov împreună cu Secțiunea Fiziopatologie Respiratorie a Societății Române de Pneumologie a organizat cu ocazia celei de a VII-a Conferințe Naționale de Fiziopatologie Respiratorie,  pentru toţi cei interesaţi să îşi testeze sănătatea plămânilor şi conştientizează importanţa sănătăţii respiraţiei şi a efectelor afectării acesteia asupra calităţii vieţii, o campanie de spirometrii gratuite.

Campania de spirometrii gratuite a avut loc în data de 20 aprilie, între orele 12.00-16.00 în parcarea Hotelului New Montana, unde a fost amplasată o Unitate Medicală Mobilă. Pentru efectuarea testării nu a fost necesar biletul de trimitere de la medicul de familie, iar rezultatul testării s-a dat pe loc.

23 martie 2018

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Braşov  a organizat în 23 Martie, de la ora 10.00, la Sala de Conferinţe a Colegiului Medicilor Braşov, atelierul de lucru: “Implicarea medicului de familie în controlul tuberculozei”, în contextul Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Tuberculozei.

În cadrul Programului Național de Prevenire, Supraveghere și Control al Tuberculozei (PNPSCT) medicii de familie au un rol esențial în oprirea răspândirii TB, prin depistarea la timp a suspecților de tuberculoză și trimiterea acestora la medicii pneumologi din reţeaua de pneumoftiziologie, identificarea contacţilor şi continuarea tratamentului.

În acest context, Atelierul de lucru și-a propus ca obiective educaționale: formarea resurselor umane necesare pentru controlul TB în județul Brașov; întărirea rețelei de control a TB; consolidarea măsurilor de control a transmiterii infecției TB în comunitățile locale. La atelier au participat 113 de medici și asistenti medicali.

31 mai 2017

31 mai a fost declarată de către Organizația Mondială a Sănătății ,,Ziua Mondială Fără Tutun”. Cu acest prilej, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Braşov a organizat la Coresi Shoping Resort, o acţiune de informare-educare-comunicare, cu privire la pericolele fumatului, un obicei cu consecințe devastatoare în timp asupra sănătății. În cadrul evenimentului au fost împărţite materiale informative populaţiei braşovene și au fost oferite fructe celor aflați în trecere prin magazin, ca măsură alternativă de obicei sănătos care să înlocuiască fumatul.

Fumatul ne afectează pe toți și, în timp, poate produce boli grave. De remarcat este faptul că toate organele corpului omenesc sunt afectate de fumul de țigară, de la aparatul respirator superior, la colul uterin sau testicule. De aceea, trebuie să se știe la ce riscuri se supun fumătorii și, mai ales, să renunțe la acest obicei nociv.

În cadrul întâlnirii cu publicul, cadrele medicale care au susținut acțiunea, au subliniat și efectul nociv al fumatului pasiv. Astfel, s-a precizat faptul că există o relație de cauzalitate între expunerea la fumul de țigară și apariția unor boli grave 

30 octombrie 2015 Campanie de informare privind gripa
Cu ocazia ‚,Zilei Mondiale de Prevenire a Gripei”, Spitalul de Pneumoftiziologie Braşov a organizat pentru braşoveni, începând cu ora 11.00, în Piaţa Tractorul, o acţiune de informare–educare cu privire la infectarea cu virusul gripal şi importanţa vaccinării. În cadrul evenimentului au fost împărţite pliante cu informaţii referitoare la ce măsuri de protecţie trebuie luate pentru a ne proteja de gripă sau pentru a-i feri pe membrii familiei şi pe cei cu care intrăm în contact, dacă deja am contractat boala.

31 mai 2014 Ziua Mondiala  Fara Tutun

Spitalul de Pneumoftiziologie Braşov a organizat în data de 30 mai 2014, începând cu orele 10.oo, în faţa Gării Braşov, acţiunea de informare-educare-comunicare cu privire la pericolele fumatului si care a constat in distribuirea unei brosuri antifumat, consiliere si apa minerala. 

Nu intamplator am ales apa minerala, aceasta putand avea un dublu rol in perioada de abstinenta: poate fi inlocuit gestul de a fuma cu gestul de a bea apa si totodata, in perioada de abstinenta, este indicat un aport suplimentar de apa. Mesajul transmis a fost unul cat se poate de direct si de clar: ,,Fii destept – Nu fuma – Ai de castigat”. Asadar le spunem tuturor fumatorilor: ,,Refuzati sa fiti una dintre victimele fumatului !”. 

Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov deruleaza si Programul National Stop Fumat. Pentru detalii suplimentare va puteti adresa la tel. 0268413081. 

7 aprilie 2014 Ziua Mondiala  a Sanatatii

   Cu ocazia ,,Zilei Mondiale a Sănătăţii”, Spitalul de Pneumoftiziologie Braşov a organizat în data de 07 aprilie 2014, începând cu orele12.oo, în parcul Noua, zona debarcaderului, acţiunea de promovare a activităţii fizice ca parte a ocrotirii sănătăţii prin menţinerea sănătăţii şi prevenirea bolilor.  

   În cadrul evenimentului, sub deviza ,,Mens sana in corpore sano” (Minte sănătoasă în corp sănătos), angajaţi ai Spitalului de Pneumoftiziologie Braşov au mers pe bicicletă pentru ca, prin puterea exemplului, să arate că mişcarea are un rol primordial în a împiedica apariţia şi stabilirea unui model de viaţă–sedentarismul, despre care se ştie că poate contribui la creşterea riscului de boală.

24 martie 2014

Ziua Mondiala de Lupta impotriva Tuberculozei    Cu ocazia ‚,Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Tuberculozei”, Spitalul de Pneumoftiziologie Braşov vă invită în data de 24 martie 2014, începând cu orele 11.oo, în piaţa Tractorul, la acţiunea de informare-educare-comunicare cu privire la tuberculoză, modalităţile de depistare, diagnosticare şi tratament ale acesteia.  În cadrul evenimentului vor fi împărţite materiale informative populaţiei braşovene.Totodată, vă aducem la cunoștință că incidenţa TB în judeţul Braşov se menține și în anul 2013, sub media din România (73,3%ooo), atingând valoarea de 40,8%ooo.În același timp vă transmitem alăturat, comunicatul de presă  din partea doamnei dr. Georgeta Gilda Popescu, Coordonator tehnic naţional al PNPSCT (Programul Național de Prevenire, Spraveghere și Control al Tuberculozei). Comunicat de presa

13 noiembrie 2013

Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov organizeaza, cu ocazia Zilei Mondiale a BPOC,  pentru toti cei interesati sa îsi testeze sanatatea plamânilor, o campanie de spirometrii gratuite în vederea depistarii BPOC, o afectiune pulmonara ce continua sa ramâna subdiagnosticata si subtratata si care are în consecinta morbiditate si mortalitate crescute.

1.              Ambulanta transport pacienti

            Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov a primit ca donaie din partea Primariei Vama Buzaului o ambulanta marca Volkswagen Transporter, dotata si echipata medical corespunzator cu sprijinul Consiliului Judetean Brasov, al carei scop  principal este transportul pacientilor cu TB eligibili din spital, Dispensarul TB Brasov si Dispensarul TB Sacele. (vezi decizia)

            În viitor, preconizam ca orice pacient care solicita acest serviciu si nu se încadreaza în categoria mai sus mentionata sa poata beneficia de el în sistem de coplata.

2.              Dispensarul TB Sacele si-a reluat activitatea medicala.

          De la 1 noiembrie 2012, sacelenii si nu numai beneficiaza de reluarea activitatii medicale în domeniul pneumoftiziologiei, ca urmare a aprobarii includerii Dispensarului TB Sacele în structura Spitalului de Pneumoftiziologie Brasov.

3.             Supraspecializare în pneumologie la îndemâna brasovenilor

 Majoritatea tulburarilor de somn pot fi prevenite sau tratate.

Laboratorul de Somnologie nou înfiinat în cadrul în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Brasov efectueaza teste de diagnosticare, titrare si monitorizare a pacienilor cu Sindrom de Apnee în Somn.

Persoanele care deservesc acest laborator sunt: Dr. Macavei Tania Carmen, Dr. Sandru Valeria, Dr. Muresan Alina, Dr. Alexadrescu Dana, Dr. Gabor Daniela, As. Cioaca Liliana, As. Grigore Viorica.

4.             Campanie de promovare si mentinere a sanatatii.

               În anul 2012 Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov a continuat colaborarea începuta în 2011 cu Asociatia Hope for the Nations care a constat în:

–       examen clinic obiectiv general si de specialitate

–  investigatii paraclinice de specialitate

•   explorarea functiei respiratorii – spirometrie

•   masurarea saturatiei în oxigen – pulsoximetrie

•   masurarea nivelului glucozei în sânge – glicemie

•   masurarea tensiunii arteriale

–       la indicatia medicilor pneumologi, persoanele la risc înalt de boli respiratorii pot fi transportate gratuit în Dispensarul TB Brasov în vederea unor investigatii suplimentare.

               Localitati vizitate:

 În cele 10 actiuni au fost investigate 317 persoane, în special vârstnici (media de vârsta fiind de 50.8 ani).

 

Locatiile noastre

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brasov

Aleea Dealul Spirii, 12, Brasov, Romania

Tel.: 0268477263, 0268477011

Fax: 0372870370

Pavilion Mârzescu

Sectia Pneumologie I Adulti  – 0723148760

Sectia Clinica Pneumologie II Adulti – 0723148761

Programări evaluare sindrom postCovid-19

la telefon 0723640693 între orele 8 – 10

Structuri Boli Infecțioase

Mihai Viteazu, 9, Brașov, România

Programări: telefon 0268422474

Dispensar TB Brasov

Sitei, 17, Brasov, Romania

Programari consultatii la tel. 0268413081:

luni, miercuri și vineri între orele 13- 14,30

Laborator Analize Medicale

Sitei, 17, Brasov, Romania

Tel.: 0268477467

Ambulatoriul integrat al spitalului

Sitei, 17, Brasov, Romania

Programari consultatii pneumologie la tel. 0268413081:

luni, miercuri, vineri orele: 13 – 14,30

Programari consultatii cardiologie la tel. 0734953579:

luni, miercuri orele 13.30 – 14.30

marți, joi, vineri orele 10.00 – 12.00

Mihai Viteazu, nr. 9

Programări consultatii boli infectioase: telefon 0268422474

Corp A Marzescu, Al. I. Cuza, nr. 28

Programari consultatii Medicina fizica si de reabilitare: Tel. 0725542928

Dispensar TB Sacele 

Sacele, Episcop Popeea, 20

Activitate suspendata temporar

Prin accesarea acestui formular vom prelucra următoarele date cu caracter personal (nume, prenume, adresa de e-mail și număr de telefon) Scop: Răspunsul la solicitarea dumneavoastră Temei: Interes legitim de a prelucra individual întrebările dumneavoastră și de a putea răspunde rezonabil. Durata de stocare: 12 luni după care vor fi șterse automat din mediile de stocare În situația în care nu furnizați aceste date, nu ne veți putea contacta și nu vă vom putea furniza informațiile solicitate.

              Trecem greul împreună

 

Asociația Respir își propune să susțină necondiționat, sistematic și unitar activitatea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov în vederea îmbunătățirii stării de sănătate a comunității din regiunea pe care o deservește.

 

cont IBAN RO79RNCB0581165872400001

Formular 230 –  REDIRECTIONEAZA din impozit!

Mulțumim!

ANGELINI PHARMACEUTICALS ROMÂNIA

APEMIN ZIZIN

ASOCIAȚIA CLUBURILOR LIONS

ASOCIAȚIA DIACONIA

ASOCIAȚIA KASPER DANIELA

ASOCIAȚIA MAGIC CAMP

ASOCIAȚIA SERGIANA GRUP

ASOCIAȚIA SFÂNTUL IERARH LUCA AL CRIMEEI

AUTOMOBILE BAVARIA

BCR

BRANDVISER PROMO SRL

CALCEDONIA SERV SRL

CARREFOUR ROMÂNIA

CASTROL

CATRINA MARIA

CHEILE GRĂDIȘTEI SRL

CHIESI ROMÂNIA SRL

COMPANIA APA BRAȘOV

CONDMAG SA

DACIA PLANT

DRY CLEANING SERVICES SRL

EMIGAB SRL

FAMILIA S. – PACIENȚI

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BRAȘOV

FUNDATIA KRONOSPAN FOUNDATION

HOSPICE CASA SPERANȚEI

IL SOLE SRL

IMSAT CUADRIPOL

INACO

INALCO SRL

INNOVATE INFORMATIONAL TECHNOLOGY SRL

KRONSTADT GROUP COSMOPOLIT

KRONSTADT STERNEN

MAURER IMOBILIARE SA

MEDISAN COM SRL

M&M EXPRESS

OAMGMAMR FILIALA BRAȘOV

OURSSON APPLIANNCE SRL

PREMIUM AEROTEC SRL

RADIO BRAȘOV

RENT A-Z SRL

ROTARACT KRONSTADT

SARA SRL

SCANEXPERT SRL

SELGROS

SRM MEDICAL

SUN WAVE PHARMA

SZITAS CSABA

TOTAL IMPACT

ȚIRIAC GROUP

UNIVERSITATEA TRANSILVANIA BRAȘOV

Cautare

Asociația Respir a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov

Trecem greul împreună

cont IBAN RO79RNCB0581165872400001

Model contract sponsorizare

Formular 230 –  REDIRECTIONEAZA din impozit!

Locatiile noastre

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brasov– Aleea Dealul Spirii, 12, Brasov, Romania

Tel.: 0268477263, 0268477011

Fax: 0372870370

Programări evaluare sindrom postCovid-19

la telefon 0723640693 între orele 8 – 10

Dispensar TB Brasov

Sitei, 17, Brasov, Romania

Programari consultatii la tel. 0268413081 zilnic între orele 13- 15

Laborator Analize Medicale

Sitei, 17, Brasov, Romania

Tel.: 0268477467

Ambulatoriul integrat al spitalului

Sitei, 17, Brasov, Romania

Programari consultatii pneumologie la tel. 0268410882

luni, miercuri, joi, vineri orele:

7,30 – 14,30

marți orele 13.30 – 14.30

Programari consultatii cardiologie la tel. 0268413081:

luni, miercuri orele 13.30 – 14.30

marți, joi, vineri orele 7.30 – 8.30

Dispensar TB Sacele 

Sacele, Episcop Popeea, 20

Activitate suspendata temporar; organizat ca Centru de vaccinare impotriva Covid-19

Mulțumim!

ANGELINI PHARMACEUTICALS ROMÎNIA

APEMIN ZIZIN

ASOCIAȚIA CLUBURILOR LIONS

ASOCIAȚIA DIACONIA

ASOCIAȚIA KASPER DANIELA

ASOCIAȚIA MAGIC CAMP

ASOCIAȚIA SERGIANA GRUP

ASOCIAȚIA SFÂNTUL IERARH LUCA AL CRIMEEI

AUTOMOBILE BAVARIA

BCR

BRANDVISER PROMO SRL

CALCEDONIA SERV SRL

CARREFOUR ROMÂNIA

CASTROL

CATRINA MARIA

CHEILE GRĂDIȘTEI SRL

CHIESI ROMÂNIA SRL

COMPANIA APA BRAȘOV

CONDMAG SA

DACIA PLANT

DRY CLEANING SERVICES SRL

EMIGAB SRL

FAMILIA S. – PACIENȚI

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BRAȘOV

FUNDATIA KRONOSPAN FOUNDATION

HOSPICE CASA SPERANȚEI

IL SOLE SRL

IMSAT CUADRIPOL

INACO

INALCO SRL

INNOVATE INFORMATIONAL TECHNOLOGY SRL

KRONSTADT GROUP COSMOPOLIT

KRONSTADT STERNEN

MAURER IMOBILIARE SA

MEDISAN COM SRL

M&M EXPRESS

OAMGMAMR FILIALA BRAȘOV

OURSSON APPLIANNCE SRL

PREMIUM AEROTEC SRL

RADIO BRAȘOV

RENT A-Z SRL

ROTARACT KRONSTADT

SARA SRL

SCANEXPERT SRL

SELGROS

SRM MEDICAL

SUN WAVE PHARMA

SZITAS CSABA

TOTAL IMPACT

ȚIRIAC GROUP

UNIVERSITATEA TRANSILVANIA BRAȘOV

Prin accesarea acestui formular vom prelucra următoarele date cu caracter personal (nume, prenume, adresa de e-mail și număr de telefon) Scop: Răspunsul la solicitarea dumneavoastră Temei: Interes legitim de a prelucra individual întrebările dumneavoastră și de a putea răspunde rezonabil. Durata de stocare: 12 luni după care vor fi șterse automat din mediile de stocare În situația în care nu furnizați aceste date, nu ne veți putea contacta și nu vă vom putea furniza informațiile solicitate.